Lavash

Lavash

Leírás

A lavash egy vékony, általában kelesztett, hagyományosan tandoorban vagy sajjban sült laposkenyér, amely Dél-Kaukázus, Nyugat-Ázsia és a Kaszpi-tengert körülvevő területek konyhájában gyakori. A lavash az egyik legelterjedtebb kenyérfajta Örményországban, Azerbajdzsánban, Iránban és Törökországban.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Jól becsomagolva, különben kiszárad.

100g Lavash

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm lavash?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

3 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...