Knédli

Knédli

Leírás

Speciálisan cseh, ill. szlovák nemzeti étel, többnyire köretként fogyasztják. Gőzgombóc néven is ismert, de a knédlinek rengeteg változata van, így olyan is, amelyet nem gőzölve főznek puhára. Készülhet zsemléből, krumpliból, élesztővel és anélkül, töltve vagy üresen, gőzölve vagy főzve, sőt, akár mikróban is. Tipikusan húsételekhez készítik, párolt káposztával körítve.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Knédli

fehérjetartalom

5 g

zsírtartalom

4 g

szénhidráttartalom

20 g

víztartalom

0 g

gramm knédli?

Top ásványi anyagok

Nátrium

290 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

5 g

Zsír

telített zsírsav

4 g

ásványi anyagok

Nátrium

290 mg

szénhidrát

rost

1 g

cukor

1 g

vitaminok

4 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...