Franciadrazsé

Franciadrazsé

Leírás

Apró gömbökből álló színes cukorka, amely a cukrászati dekorációban játszik szerepet. Nevét a francia 'drazsé' szóból kapta, amely a drazsírozásra, a gyártási eljárásra utal. A franciadrazsé drazsírozására franciaport használnak. Magyar drazséféleség a Dunakavics, amely a szocialista édesipar egyik sztárja volt.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Franciadrazsé

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

8 g

szénhidráttartalom

78 g

víztartalom

0 g

gramm franciadrazsé?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...