Burgonyapehely

Burgonyapehely

Leírás

Sárgás színű pehely, burgonyából állítják elő. Felhasználható kenyérsütéshez, ételek sűrítéséhez, burgonyapüré készítéséhez. Zacskós kiszerelében kapható. 100 g termék 6,7 g fehérjét, 0,9 g zsírt, 84,4 g szénhidrátot tartalmaz. Energiaértéke 1580 KJ/376 Kcal

Mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Száraz,hűvös helyen.

100g Burgonyapehely

fehérjetartalom

8.34 g

zsírtartalom

0.321 g

szénhidráttartalom

81.17 g

víztartalom

6.58 g

gramm burgonyapehely?

Top ásványi anyagok

Foszfor

156 mg

Nátrium

77 mg

Magnézium

66 mg

Kalcium

27 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.748 g

C vitamin

81 mg

Kolin

54.9 mg

Niacin - B3 vitamin

6.264 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

8.34 g

Zsír

telített zsírsav

0.169 g

egyszeresen telített zsírsav

0.009 g

többszörösen telített zsírsav

0.143 g

ásványi anyagok

Kalcium

27 mg

Vas

1.21 mg

Magnézium

66 mg

Foszfor

156 mg

Nátrium

77 mg

Cink

0.7 mg

Réz

0.161 mg

Mangán

0.161 mg

Szelén

13.4 µg

szénhidrát

rost

6.6 g

cukor

3.36 g

víz

6.58 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.988 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.11 mg

Niacin - B3 vitamin

6.264 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

2.079 mg

Folát

46 µg

Kolin

54.9 mg

Béta-karotin

6 µg

Lutein+zeaxantin

37 µg

E vitamin

0.03 mg

K vitamin

8.7 µg

A vitamin

1 µg

C vitamin

81 mg

B6 vitamin

0.748 g

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...