Zöldségkencék, -krémek és -mártogatósok: szinte bármilyen alapanyagot krémessé és tunkolhatóvá tehetünk, hogy aztán kenyerek, lepények, nyers zöldségek vagy húsok társaságában felkínálhassuk őket. Érdemes azonban valamilyen élénk színű zöldséget választani, hogy a belőle készített zöldségkence ne csak ízben, hanem látványban is élményt nyújtson.
-
1.
Ajvár ahogy Glaser készíti
-
2.
Vöröslencsekrém
-
3.
Ajvár
-
4.
Sültpaprika-krém
-
5.
Céklakrém
-
6.
Avokádókrém
-
7.
Hummusz alaprecept és hummusz-variációk
-
8.
Sültsárgarépa-krém
-
9.
Mudammas
-
10.
Selymes-füstös erdélyi zakuszka
Még több zöldségkence itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!