10 harsány színű zöldségkence, amivel nem tudunk leállni

A zöldségkencék tulajdonképpen a nap bármelyik szakában bevethetők: reggel kenhetjük pirítósra, ebédnél tálalhatjuk húsok mellett, míg vacsoraidőben zöldségekkel mártogathatjuk. Ráadásul a színük is mily' gyönyörű!

Zöldségkencék, -krémek és -mártogatósok: szinte bármilyen alapanyagot krémessé és tunkolhatóvá tehetünk, hogy aztán kenyerek, lepények, nyers zöldségek vagy húsok társaságában felkínálhassuk őket. Érdemes azonban valamilyen élénk színű zöldséget választani, hogy a belőle készített zöldségkence ne csak ízben, hanem látványban is élményt nyújtson.

  1. 1.

    Ajvár ahogy Glaser készíti

  2. 2.

    Vöröslencsekrém

  3. 3.

    Ajvár

  4. 4.

    Sültpaprika-krém

  5. 5.

    Céklakrém

  6. 6.

    Avokádókrém

  7. 7.

    Hummusz alaprecept és hummusz-variációk

  8. 8.

    Sültsárgarépa-krém

  9. 9.

    Mudammas

  10. 10.

    Selymes-füstös erdélyi zakuszka

Még több zöldségkence itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az italkülönlegesség gyógyítja a testet: a Lidlben is megtalálod

Pár évvel ezelőtt már mi is felfigyeltünk a kombuchára, ami egyfajta gasztroőrületként jelent meg. Az utóbbi időben ismét feltörekvőben van ez a csodaital, mert számos jótékony hatása van a testre, ráadásul ízélménynek sem utolsó. A Lidlben most igen jó áron juthatunk hozzá, ha elég gyorsak vagyunk.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!