13 fincsi ZÖLDSÉGROPOGÓS ~ cukkini, karfiol, csicseri, sütőtök

Olyan fincsi, aranybarna, különféle alakzatokban sütött zöldségropogósokat mutatunk, hogy tuti kétszer is meggondolod ezentúl, kell-e minden nap húst tenni az asztalra...

  1. 1.

    Sütőtökös tócsni joghurttal

  2. 2.

    Magyaros répafasírt

  3. 3.

    Fokhagymás tésztába mártogatott cukkinikarikák

  4. 4.

    Gluténmentes zöldségfasírt sütőben sütve

  5. 5.

    Cukkinichips mártogatóssal

  6. 6.

    Rendesen ropogós hagymakarika

  7. 7.

    Kuszkuszos sütőtökfasírt

  8. 8.

    Pepecselős csicseris rudak

  9. 9.

    Lencsefasírt zöldsalátával és joghurtos öntettel

  10. 10.

    Cukkinis-kuszkuszos tallérok

  11. 11.

    Céklatócsni

  12. 12.

    Sütőben sült cukkinis rágcsa

  13. 13.

    Falafel-tócsni

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...