11 zöldfűszeres sült hús, amit nem lehet nem imádni

A hús fűszeresen a legfinomabb: ez egy elég nyilvánvaló alapvetés. És nincs is jobb fűszer a zöldfűszernél: oregano, kakukkfű, bazsalikom, petrezselyem, rozmaring, mi mindegyikért oda (és vissza) vagyunk.

  1. 1.

    Bazsalikomos-mozzarellás csirke

  2. 2.

    Bárányborda petrezselymes-citromos-rózsaborsos fűszervajjal

  3. 3.

    Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj

  4. 4.

    Kakukkfüves nyúlgerinc töltött burgonyával, tormamártással

  5. 5.

    Rozmaringos karajszeletek sajtszószban

  6. 6.

    Sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb

  7. 7.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  8. 8.

    Rozmaringos sertésszűz forraltboros körtével

  9. 9.

    Rozmaringos sertésszelet

  10. 10.

    Zöldfűszeres rántott hús spenótos pestóval

  11. 11.

    Zöldfűszeres szűzérme

Legújabb receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...

Medvehagymás sós rúd

Kívül enyhén roppanós, belül mégis eszméletlenül omlós sós rudak várnak, karakteres medvehagymával megspékelve. Utolsó pillanatos vendégvárónak tökéletes, ugyanis nem kell ...

Spenótos-fetás sajtos masni

Görög ízvilág ihlette ezt a gyors házi sajtos masnit: a kész leveles tésztába spenótos-fetás tölteléket kenhetünk. Itt azonban még nem fogynak el a jó dolgok: a fonatokra plusz reszelt ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezeket a sonkákat ne vedd meg a boltban, mert megbánod

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) idén sem hagyja magára azokat a vásárlókat, akik nehezebben igazodnak el a széles választékú sonkakínálatot nézegetve. Összegyűjtötték, mi mindenre kell figyelni, hogy a lehető legjobb minőségű, valóban jóízű sonkák kerüljenek az ünnepi asztalra!

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!