A zöldborsó kötelező eleme a későtavaszi-koranyári menüknek: levest, főzeléket és minden mást ebből a zsenge zöldségből a legjobb főzni. Szerencsére a fagyasztott termék is jótáll magáért, ezt ráadásul még hámozni sem kell – mindegy, végül melyiket választjuk, a zöldborsós receptek így is, úgy is boldoggá (és jóllakottá) tesznek majd.
-
1.
Borsókrémes orzórizottó spárgával
-
2.
Zsenge zöldborsópesztó
-
3.
Spárgás-baconös tészta
-
4.
Szuperzöld vegán orzórizottó
-
5.
20 perces zöldborsópörkölt
-
6.
Krémes zöldborsófőzelék
-
7.
Egyedényes, negyedórás spárgás-pesztós tészta
-
8.
Spárgás-zöldborsós batyu
-
9.
Pásztorpite szaftosan-sajtosan
-
10.
Sokzöldséges vegán curry (korma)
-
11.
Zöldborsóleves vajas galuskával
-
12.
Fűszeres fish and chips krémes zöldborsópürével
Még több zöldborsós recept itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!