Mi adja meg egy fogás jellegzetességét, karakterét? Elsőre azt mondanánk, hogy az az alapanyag, amelyik a legnagyobb mennyiségben található benne, pedig sokszor épp a legkisebb alkotóelem nyomja rá bélyegét. Így van ez az alábbi válogatásban szereplő receptekkel is. Függetlenül attól, hogy épp a rizs, a burgonya, a kukoricadara vagy a lencse dominál, egy kis tavaszi zöldfűszer vagy szezonális zöldség dönti el, hogy megelégedéssel dőlünk-e hátra az ebéd végén.
Zöld utat az egytálételeknek!
A zöld szín mindig kellemes látványt ad az ételeinknek, friss zöldfűszerekkel és tavaszi zöldségekkel pedig bármelyik hétköznapi egytálétel ízletesebbé és izgalmasabbá válik.
Mi adja meg egy fogás jellegzetességét, karakterét? Elsőre azt mondanánk, hogy az az alapanyag, amelyik a legnagyobb mennyiségben található benne, pedig sokszor épp a legkisebb alkotóelem nyomja rá bélyegét. Így van ez az alábbi válogatásban szereplő receptekkel is. Függetlenül attól, hogy épp a rizs, a burgonya, a kukoricadara vagy a lencse dominál, egy kis tavaszi zöldfűszer vagy szezonális zöldség dönti el, hogy megelégedéssel dőlünk-e hátra az ebéd végén.