Zöld színű ételből nincs itt hiány: ezek a látványos fogások főleg tavasszal tobzódnak, harsányan kürtölik, hogy megérkezett a kikelet. A spenót, újhagyma, reteklevél és egy sor további alapanyag mind képes különleges, zöld színnel ellátni a legkülönfélébb ételeket, főzzünk meg belőlük minél többet, míg kitart a tavasz!
-
1.
Zöld, tavaszi tojáspörkölt
-
2.
Medvehagymás rizottó
-
3.
10 perces spenótos gnocchi
-
4.
Krémes zöldborsófőzelék
-
5.
Tavaszi zöldfűszeres gerslirizottó
-
6.
Krémes zöldborsóhummusz
-
7.
Szuperkrémes spenótfőzelék
-
8.
Spenótos tészta csirkével
-
9.
Spenótos palacsinta tükörtojással
-
10.
Vegán medvehagymapesztós fusilli
-
11.
Frissítően tavaszi citromos zöldborsókrém
-
12.
Zöld leves sajtgombóccal
-
13.
Gyors és nagyon zöld quinoasaláta
Még több tavaszi fogás itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!