Puha és omlós, tejben-vajban fürösztött csirkés ételek

Omlós és puha csirkét képzeltetek el a családi ebédhez? Akkor bizony érdemes tejben-vajban füröszteni őket a sütés előtt, hogy igazán finomak legyenek!

Tejben-vajban fürösztött csirkés ételeket mutatunk: az indiai fogások között méltán foglal el előkelő helyet a vajas csirke, selymesen öleli körbe a köreteket, de az egyben sült csirkéket is imádjuk, ha klasszikusokról van szó. Egy kevés tej, tejföl vagy épp nem kevés vaj hozzáadása a pácolás folyamata közben új szintre emeli ezeket a vajas csirkés ételeket:

  1. 1.

    A legtökéletesebb egyben sült csirke

  2. 2.

    Egyszerű vajas csirke

  3. 3.

    Vasalt csibe vajon sütve

  4. 4.

    Vasárnapi sült csirke

  5. 5.

    Vajas csirke

  6. 6.

    Murgh makhani, azaz indiai vajas csirke

  7. 7.

    Gyors indiai vajas csirke

  8. 8.

    Tradicionális indiai vajas csirke

Még több csirkés recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...