Puha és omlós, tejben-vajban fürösztött csirkés ételek

Omlós és puha csirkét képzeltetek el a családi ebédhez? Akkor bizony érdemes tejben-vajban füröszteni őket a sütés előtt, hogy igazán finomak legyenek!

Tejben-vajban fürösztött csirkés ételeket mutatunk: az indiai fogások között méltán foglal el előkelő helyet a vajas csirke, selymesen öleli körbe a köreteket, de az egyben sült csirkéket is imádjuk, ha klasszikusokról van szó. Egy kevés tej, tejföl vagy épp nem kevés vaj hozzáadása a pácolás folyamata közben új szintre emeli ezeket a vajas csirkés ételeket:

  1. 1.

    A legtökéletesebb egyben sült csirke

  2. 2.

    Egyszerű vajas csirke

  3. 3.

    Vasalt csibe vajon sütve

  4. 4.

    Vasárnapi sült csirke

  5. 5.

    Vajas csirke

  6. 6.

    Murgh makhani, azaz indiai vajas csirke

  7. 7.

    Gyors indiai vajas csirke

  8. 8.

    Tradicionális indiai vajas csirke

Még több csirkés recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek