Tejben-vajban fürösztött csirkés ételeket mutatunk: az indiai fogások között méltán foglal el előkelő helyet a vajas csirke, selymesen öleli körbe a köreteket, de az egyben sült csirkéket is imádjuk, ha klasszikusokról van szó. Egy kevés tej, tejföl vagy épp nem kevés vaj hozzáadása a pácolás folyamata közben új szintre emeli ezeket a vajas csirkés ételeket:
-
1.
A legtökéletesebb egyben sült csirke
-
2.
Egyszerű vajas csirke
-
3.
Vasalt csibe vajon sütve
-
4.
Vasárnapi sült csirke
-
5.
Vajas csirke
-
6.
Murgh makhani, azaz indiai vajas csirke
-
7.
Gyors indiai vajas csirke
-
8.
Tradicionális indiai vajas csirke
Még több csirkés recept itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!