8 nagyon puha, porcukros túrós batyu
Egy puha, omlós és belül krémes túrós batyunál mi lehetne jobb péksüti otthonra? Íme néhány variáció, amely egytől egyig tökéletes!
Egy puha, omlós és belül krémes túrós batyunál mi lehetne jobb péksüti otthonra? Íme néhány variáció, amely egytől egyig tökéletes!
Egy klasszikus süteményt, az almáspitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...
Ezzel a személyes aprósággal kedveskedtem ismerőseimnek/családtagjaimnak az újév alkalmából.
Tej és tojás nélkül is lehet ugyanolyan isteni, csupacsokis, szaftos brownie-t sütni, ráadásul furcsa alapanyagok sem kellenek a dologhoz. Az alábbi egyszerű recept pikk-pakk hozzájuttat ...
Ha igaz, hogy az vagy, amit megeszel, akkor az is igaz kell, hogy legyen, hogy az ételek a kedvünkre, érzéseinkre, hangulatunkra is kihatnak. És így is van! Lássuk a legjobb hangulatjavítókat:
NosaltyTalán nem a legnépszerűbb kategória hazánkban a csokis pite (jobb szeretjük az almásat, meggyeset, körtéset), mégis érdemes elmerülni benne, hisz' az alábbi finomságok találhatók benne!
NosaltyHa a hét második felére már fogytán az ihlet, mit alkoss a konyhában, akkor válogass ezek közül a csodás gombás húsételek közül!
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Minden év elején fény derül arra, mi lesz az aktuális legmenőbb, leghatékonyabbnak jósolt diéta, amit a tudatos életmódra nyitott, változtatni és fogyni óhajtók tömkelege kezd követni. Vajon 2025-ben melyik lesz ez?
Nemcsak a nagyobb sátoros ünnepekre készülhet, hanem bármikor, ha gyors és laktató étek kell: a majonézes saláta egy szinte elronthatatlan műfaj. Vagy mégsem? Segít a Napi Tipp!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!