9 felhőpuha túrós pite, ami szétomlik a szádban

A túró ősz és tél, tavasz és nyár örök alapanyaga, hiszen jól áll neki szinte minden szezonális gyümölcs. Ha nem magában ennéd, dobálj bele még nyarat idéző barackot vagy meggyet, de mehet bele őszies szilva, sőt, lekvár is!

  1. 1.

    Rákóczi-túrós piteformában

  2. 2.

    Francia túrós pite

  3. 3.

    Túrós pite sárgabarackkal

  4. 4.

    Egyszerű szilvás - túrós pite

  5. 5.

    Túrós-barackos-rácsos pite

  6. 6.

    Ananászos-túrós pite

  7. 7.

    Túrós pite epres-rebarbarás szósszal

  8. 8.

    Túrós pite 2.

  9. 9.

    Bazsalikomos-erdeigyümölcsös-túrókrémes pite

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...