Top 9+1 vadas - nem feltétlenül vadból

Ne hidd, hogy vadas főzésnél mindig hosszú órákat kell töltened a tűzhely mellett. Ha most gyorsabban megúsznád, készítsd csirkéből! Így vagy úgy, ezek a legjobb receptek!

Gyermekkorunkból még emlékezhetünk a menzás vadas szószra. Nem volt olyan rossz, de cipőtalp szárazságú, sötétbarna marhaszeletet tálaltak hozzá, ami igencsak rontott a renoméján. Sőt, sokunknak hosszú időre elvette a kedvét marhahústól, volt akinek sohasem sikerült megszeretnie. Sebaj, később egy kis cserével nekik is megoldhatóvá vált a vadas-fogyasztás. Ez a fogás, ugyanis más húsféleségből, például csirkemellből is nagyszerű!

Íme a legjobb receptek az oldalról!

  1. 1.

    Vadas-csirke zsemlegombóccal

  2. 2.

    Vaddisznó vadas zsemlegombóccal

  3. 3.

    Vadas marha zsemlegombóccal Kornél konyhájából

  4. 4.

    Húsgombócok vadas mártásban

  5. 5.

    Svíčková, a cseh vadas knédlivel

  6. 6.

    Vadas palóc vidékről

  7. 7.

    Vadasan készített hús

  8. 8.

    Csirke vadas módra

  9. 9.

    Vadas sütőzacskóból

  10. 10.

    Sertésszív vadasosan

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

További cikkek