A legkülönfélébb ételeket szedtük egy csokorba, amelyekhez mindenképpen érdemes bekapcsolnod a sütőd gőzfunkcióját. Egy kevés gőzzel belül omlós, kívül ropogós vörös húsokat, szárnyasokat, sült ételeket készíthetsz, sőt még a házi kenyér is sokkal finomabb lesz. A még több gőz és forró levegő befújása a pudingok, terrine-ek vagy a sült halak feledhetetlen ízéért felel. A nagyon páradús környezetben készített hal, rizs, kuszkusz és zöldségek pedig tökéletesek lesznek.
-
1.
Kenyér 1.
-
2.
Császárzsemle
-
3.
Tökéletes áfonyás pite
-
4.
Nagymamám almás pitéje
-
5.
Fokhagymás pirított gomba
-
6.
Tepsis sültkrumpli paszternákkal és sárgarépával
-
7.
Bőrös sertéslapocka
-
8.
Pikáns csirke egészben sütve
-
9.
Fűszeres sült padlizsán kuszkusszal
-
10.
Egytepsis morzsás sült lazac burgonyával