12 jól megpakolt tészta, ami egy szempillantás alatt megvan

Olcsóak, laktatóak és finomak! Sokat gondolkodtunk, hogy mit is írhatnánk még ezekről a tésztákról, de szerintünk magukért beszélnek az ételfotók!

A gyors tészta receptek a kedvenceink közé tartoznak, hiszen seperc alatt elkészülnek, illetve alaposan megtudjuk őket pakolni mindenféle földi jóval. Legyen az egy gazdag, olaszos szósz, egy finom sajt vagy egy kis szalonna. Neked melyik tészta lesz az abszolút kedvenced?

  1. 1.

    Grenadírmars, azaz krumplis tészta

  2. 2.

    Pasta all'arrabbiata

  3. 3.

    Húsos lasagne

  4. 4.

    Spagetti gombás-tejszínes mártással

  5. 5.

    Spaghetti alla Carbonara tejszín nélkül

  6. 6.

    Kétsajtos paradicsomos gnocchi

  7. 7.

    Spenótos-kecskesajtos pappardelle

  8. 8.

    Egyszerű, ám ellenállhatatlan paradicsomszószos tészta

  9. 9.

    Túrós tészta pirított szalonnával

  10. 10.

    Retró milánói makaróni

  11. 11.

    Fokhagymás "alfredo"

  12. 12.

    Legegyszerűbb Mac and Cheese

Még több tészta recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Mézes torta

Mézes torta, amely csupa-csupa méz, a fondantból készült méhecskék és a fehér csokoládéból készült burkolat együttesen fenomenális ízharmónia.

Fahéjas-mogyorós csillag

Az ünnepekre hangolódva készült ez a finom aprósütemény. Persze nem kell ahhoz karácsonynak lenni, hogy megsüssük, és éppen feltöltsük vele az üresen tátongó kekszes dobozt. A ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...