13 tejföltől selymes húsétel, amit kötelező tunkolni

Több módszer, technika és alapanyag is akad, ami szaftossá tud tenni egy húsételt, ezek közül mégis talán a tejföl áll a legközelebb a magyarok szívéhez. Rengeteg kedvencünk hozzávalói közt megtaláljuk, így nehéz lehet csak egy receptet választani.

Egy szaftos húsétel természetesen nem a semmiből születik: bizony, meg kell dolgoznunk a mártásért, a hússzeletek omlós puhaságáért, a mély ízekért. De ne riadjon el senki, az alábbi receptek közül egyik sem bonyolult – sokkal inkább jól ismert és szeretett klasszikusok érkeznek, hogy a hét bármelyik napján nekik tudjunk fogni. Ki éhes?

  1. 1.

    Ízletes vadasmarha

  2. 2.

    Szaftos gombás csirke

  3. 3.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  4. 4.

    Tejfölös csirke Ildi konyhájából

  5. 5.

    Bakonyi sertésszelet

  6. 6.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  7. 7.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  8. 8.

    "Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti

  9. 9.

    Hortobágyi húsgombóc

  10. 10.

    Gombás borjútokány

  11. 11.

    Temesvári tokány

  12. 12.

    Babéros nyúl

  13. 13.

    Virslis hentestokány

Még több tejfölös húsételt találsz itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek