13 tejföltől selymes húsétel, amit kötelező tunkolni

Több módszer, technika és alapanyag is akad, ami szaftossá tud tenni egy húsételt, ezek közül mégis talán a tejföl áll a legközelebb a magyarok szívéhez. Rengeteg kedvencünk hozzávalói közt megtaláljuk, így nehéz lehet csak egy receptet választani.

Egy szaftos húsétel természetesen nem a semmiből születik: bizony, meg kell dolgoznunk a mártásért, a hússzeletek omlós puhaságáért, a mély ízekért. De ne riadjon el senki, az alábbi receptek közül egyik sem bonyolult – sokkal inkább jól ismert és szeretett klasszikusok érkeznek, hogy a hét bármelyik napján nekik tudjunk fogni. Ki éhes?

  1. 1.

    Ízletes vadasmarha

  2. 2.

    Szaftos gombás csirke

  3. 3.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  4. 4.

    Tejfölös csirke Ildi konyhájából

  5. 5.

    Bakonyi sertésszelet

  6. 6.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  7. 7.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  8. 8.

    "Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti

  9. 9.

    Hortobágyi húsgombóc

  10. 10.

    Gombás borjútokány

  11. 11.

    Temesvári tokány

  12. 12.

    Babéros nyúl

  13. 13.

    Virslis hentestokány

Még több tejfölös húsételt találsz itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...