Egy szaftos húsétel természetesen nem a semmiből születik: bizony, meg kell dolgoznunk a mártásért, a hússzeletek omlós puhaságáért, a mély ízekért. De ne riadjon el senki, az alábbi receptek közül egyik sem bonyolult – sokkal inkább jól ismert és szeretett klasszikusok érkeznek, hogy a hét bármelyik napján nekik tudjunk fogni. Ki éhes?
-
1.
Ízletes vadasmarha
-
2.
Szaftos gombás csirke
-
3.
Mustáros csirkecombok serpenyőben
-
4.
Tejfölös csirke Ildi konyhájából
-
5.
Bakonyi sertésszelet
-
6.
Sajtos-tejfölös tepsis karaj
-
7.
Tejfölös-sajtos csirkemell
-
8.
"Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti
-
9.
Hortobágyi húsgombóc
-
10.
Gombás borjútokány
-
11.
Temesvári tokány
-
12.
Babéros nyúl
-
13.
Virslis hentestokány
Még több tejfölös húsételt találsz itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!