A mellét vagy a combját? Így süsd a legjobb csirkevacsorát!

Minden családban megvan a rendszer: kinek a csirke combja, kinek a melle jut. Neked melyik része a kedvenced? Ezeket a sülteket mindenképpen próbáld ki!

Mindenki vegye-vigye a neki legkedvesebb csirkerészhez tartozó receptet! Ezekkel az egész gyorsan elkészíthető fogásokkal biztosan nem fogtok lebőgni.

  1. 1.

    Fűszeres bundában sült csirkemellcsíkok

  2. 2.

    Sült csirkeszárnyak

  3. 3.

    Fűszeres-hagymás-sörös csirkecomb

  4. 4.

    Citromos joghurtban pácolt csirkecomb

  5. 5.

    Fűszeres mártásban sült csirkecomb, -mell

  6. 6.

    Sült csirke póréágyon

  7. 7.

    Zacskós csirke

  8. 8.

    Szezámmagba burkolt csirkemell

  9. 9.

    Vasalt csibe vajon sütve

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek