Top 9 pihe-puha sütemény, amit húsvétkor készíts el

Kilenc különböző sütemény, mind izgalmas és mindegyiknek napraforgóolaj kerül a tésztájába – ettől lesznek pihe-puhák és kívánatosak! Ezeket készítsd el húsvétra! (x)

Húsvétkor azért jó, mert mindenkinek van egy édességspecialitása, és a kalória számolgatását is elengedjük, így minél több sütit megkóstolhatunk. Most megpróbáltunk minél különbözőbb recepteket összeszedni nektek, a répástól a túróson át a meggyesig. Egyben viszont hasonlítanak egymásra: napraforgóolajjal készülnek, így isteni szaftos lesz a tésztájuk!

  1. 1.

    Legegyszerűbb répatorta

  2. 2.

    Túrós őzgerinc Iluska konyhájából

  3. 3.

    Joghurtos kocka ahogy bjkata készíti

  4. 4.

    Feketeribizlis túrórolád

  5. 5.

    Meggyes piskóta Miss Lemon konyhájából

  6. 6.

    Habos-meggyes kocka

  7. 7.

    Almás-habos kocka

  8. 8.

    Gluténmentes répatorta, tökmaggal

  9. 9.

    Retro gyümölcstorta

Keress még több Vénusz első préselésű napraforgóolajjal kapcsolatos anyagot itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...