12 izgalmas joghurtos egytálétel, mely meghozza az étvágyad

Ha te is utálod, hogy kiszárad a nagy műgonddal összeállított és megsütött egytálételed, ne sajnáld belőle a joghurtot! Bizony, nemcsak tejföllel lehet tökéletes egy főétel, a joghurt ad neki egy kis savanykás svungot. Joghurtos egytálételek, gyülekező!

Dobd fel a receptrepertoárod egy-egy izgalmasabb joghurtos egytálétellel, mely savanykásan krémes ízvilágával hoz egy kis csavart a megszokottba. Egyben sült karfiol, rakott cukkini, muszaka, vega korma, csicseris casserole is vár rád. Hidd el, ezek a joghurtos egytálételek megérnek egy próbát!

  1. 1.

    Aloo mutter Dacota konyhájából

  2. 2.

    Egészben sült fűszerbundás karfiol

  3. 3.

    Cukkinis rakott kel

  4. 4.

    Bombay eggs

  5. 5.

    Pórés csicseriborsó

  6. 6.

    Sonkás-zöldséges burgonya-rakottas

  7. 7.

    Cukkinis burgonya gratin Sára konyhájából

  8. 8.

    Török padlizsán egytál mentás joghurttal tálalva

  9. 9.

    Vega korma hamis karfiol piláffal

  10. 10.

    Cukkinimuszaka

  11. 11.

    Csicseriborsós casserole

  12. 12.

    Dum aloo - paradicsomos burgonya észak-indiai módra

Még több joghurtos egytálétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...