Húsmentes hétfő: sokoldalú sajtok

Talán nincs olyan ember a földön, aki ne szeretné a sajtot, legyen az egy markáns gorgonzola, egy jó cheddar vagy egy enyhébb ízű camembert. A sor pedig ugyebár végtelen...

Nem is soroljuk végig az összes sajtfajtát, inkább mutatjuk, mert amellett, hogy számtalan változattal találkozhatunk, rengeteg recepthez is felhasználhatjuk őket. A sajtos ételek óriás kedvencek, és biztos, hogy mindenki megtalálja a magának tetszőt. Ne csak szendvicsekhez, és tészták/rizottók tetejére szórva fogyasszuk a sajtokat - süssük, grillezzük őket, legyen belőlük kence vagy mártogatós!

  1. 1.

    Grillezett diós füstölt gomolya

  2. 2.

    Fenyőmaggal grillezett kecskesajt dióolajos salátával

  3. 3.

    Réteslapban sült camembert

  4. 4.

    Gomba gorgonzolás-körtés mártásban

  5. 5.

    Zöldfűszeres pácolt-grillezett camembert

  6. 6.

    Sült camembert mézes-fahéjas almával

  7. 7.

    Grillezett sajt friss paradicsomsalátával

  8. 8.

    Tavaszi mártogató

  9. 9.

    Fadobozában sült camembert sült almával

  10. 10.

    Grillezett cékla halloumi sajttal és balzsamos öntettel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

A legfinomabb halas receptek 2024-ben

A magyar nem egy halas nemzet, pedig lehetősége és alkalma is lenne rá, hogy megannyi, akár hazai halból válogasson. Ennek ellenére azért van, amit szeretünk: lazac jöhet minden mennyiségben, de a rántott pontypatkó és természetesen a halászlé is trónbitorló, idén is. Lássuk a legfinomabb halrecepteket 2024-ben.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...