Teljesen mindegy, milyen húsételt készítesz ezúttal, a lényeg, hogy adj hozzá egy kis tejszínt, hogy igazán szaftos legyen. Készülhet pulykából, szűzérméből vagy csirkemellből az adott húsételt, az alábbi listában biztosan találsz kedvedrevalót.
-
1.
Tejszínes fokhagymás csirke
-
2.
Gombás-tejszínes karaj
-
3.
Krémes, mézes-mustáros csirkemell
-
4.
Barbár csirke
-
5.
Csirkemell krémes bazsalikommártásban
-
6.
Királyi csirkemellfilé
-
7.
Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra
-
8.
Szűzpecsenye paradicsommártásban
-
9.
Legszaftosabb roston sült csirkemell
-
10.
Édeskrumpliágyon sült sajtos karaj
-
11.
Provence-i pulykaérmék
-
12.
Szaftos toszkán csirke
Még több húsétel itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!