12 húsétel, melyet a tejszín tesz selymessé

Egy remek húsételt még tökéletesebbé tehet egy kis tejszín, mely laktatóvá és selymessé teszi az adott fogást, ráadásul a köretünket is körbe öleli.

Teljesen mindegy, milyen húsételt készítesz ezúttal, a lényeg, hogy adj hozzá egy kis tejszínt, hogy igazán szaftos legyen. Készülhet pulykából, szűzérméből vagy csirkemellből az adott húsételt, az alábbi listában biztosan találsz kedvedrevalót.

  1. 1.

    Tejszínes fokhagymás csirke

  2. 2.

    Gombás-tejszínes karaj

  3. 3.

    Krémes, mézes-mustáros csirkemell

  4. 4.

    Barbár csirke

  5. 5.

    Csirkemell krémes bazsalikommártásban

  6. 6.

    Királyi csirkemellfilé

  7. 7.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  8. 8.

    Szűzpecsenye paradicsommártásban

  9. 9.

    Legszaftosabb roston sült csirkemell

  10. 10.

    Édeskrumpliágyon sült sajtos karaj

  11. 11.

    Provence-i pulykaérmék

  12. 12.

    Szaftos toszkán csirke

Még több húsétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek