12 húsétel, melyet a tejszín tesz selymessé

Egy remek húsételt még tökéletesebbé tehet egy kis tejszín, mely laktatóvá és selymessé teszi az adott fogást, ráadásul a köretünket is körbe öleli.

Teljesen mindegy, milyen húsételt készítesz ezúttal, a lényeg, hogy adj hozzá egy kis tejszínt, hogy igazán szaftos legyen. Készülhet pulykából, szűzérméből vagy csirkemellből az adott húsételt, az alábbi listában biztosan találsz kedvedrevalót.

  1. 1.

    Tejszínes fokhagymás csirke

  2. 2.

    Gombás-tejszínes karaj

  3. 3.

    Krémes, mézes-mustáros csirkemell

  4. 4.

    Barbár csirke

  5. 5.

    Csirkemell krémes bazsalikommártásban

  6. 6.

    Királyi csirkemellfilé

  7. 7.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  8. 8.

    Szűzpecsenye paradicsommártásban

  9. 9.

    Legszaftosabb roston sült csirkemell

  10. 10.

    Édeskrumpliágyon sült sajtos karaj

  11. 11.

    Provence-i pulykaérmék

  12. 12.

    Szaftos toszkán csirke

Még több húsétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!