9 fantasztikus húsétel, amit baconbe öltöztettünk, hogy még finomabb legyen

Nem történhet annál jobb egy hússal, mint hogy baconbe göngyölik. Jöjjenek olyan fogások, ahol ez az alapkövetelmény.

  1. 1.

    Sajtos-tejfölös-baconös csirkemell őzgerincben sütve

  2. 2.

    Fokhagymás-baconös sült sertéscomb

  3. 3.

    Toszkán göngyölt hús

  4. 4.

    Májjal töltött gomba és hagyma baconbe tekerve

  5. 5.

    Karaj savanyú káposztával sütve, tepsiben

  6. 6.

    Baconös csirkemell őzgerincformában

  7. 7.

    Egyben sült karaj

  8. 8.

    Csirkemelles rakott karfiol őzgerincben

  9. 9.

    Szilvával töltött sertésszűz

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...