Híres húsok a konyhánkban

A húsos ételek közül is van pár híres kedvenc, amit általában csak étteremben eszünk. Pedig otthon is bármikor elkészíthetjük!

A Konyhafőnök Junior mai adásának második részében Kristóf választott alapanyagot a húspultból játékostársai számára. Ebből eszünkbe jutottak azok a különböző húsokból készült ételek, amit általában csak étteremben szoktunk rendelni - pedig otthon is elkészíthetnénk. Hoztunk nektek 11 receptet is hozzá!

  1. 1.

    Holstein szelet

  2. 2.

    Klasszikus cigánypecsenye

  3. 3.

    Esterházy-rostélyos

  4. 4.

    Stroganoff bélszín Dacota konyhájából

  5. 5.

    Wellington-bélszín

  6. 6.

    Saltimbocca

  7. 7.

    Wiener schnitzel

  8. 8.

    Bakonyi sertésszelet

  9. 9.

    Egészben sült csülök pékné módra

  10. 10.

    Vaddisznó vadas (Vadas 2.)

  11. 11.

    Brassói aprópecsenye á la Papp Endre

Itt tudhatsz meg még többet a Konyhafőnök Juniorról!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...