12 meglepő saláta, ami megmutatja, hogy a gyümölcs nem csak kompótba való

Az édes és sós ízek párosításából születnek néha a legfinomabb fogások. A gyümölcsök esetében is így van ez: tegyük őket bátran zöldségek, sajtok és gabonák mellé, csodálatos ízvilágú salátákat hozhatunk létre ilyen módon.

  1. 1.

    Kecskesajtos görögdinnye-saláta pisztáciával és friss fűszernövényekkel

  2. 2.

    Barackos caprese, paradicsommal és sonkával, könnyed salátaágyon

  3. 3.

    Almás-répás lencsesaláta

  4. 4.

    Csirkés-almás-sajtos kukoricasaláta

  5. 5.

    Friss rukkolasaláta kecskesajttal

  6. 6.

    Szőlős-diós-sajtos salátatál

  7. 7.

    Langyos kölessaláta tökmaggal és gránátalmával

  8. 8.

    Joghurtos-gránátalmás céklasaláta

  9. 9.

    Gerslisaláta nektarinnal és mentával

  10. 10.

    Mangós rukkolasaláta

  11. 11.

    Bébispenótos-körtés saláta

  12. 12.

    Zelleres-almás-diós-fetás saláta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek