14 pöpec grillétel, amit dobj fel a rácsokra

Nyár, hétvége, napsütés, mi más kéne még e mellé a trió mellé? Hát csodás, füstös, ízes grillételek! Mindegy, hogy eszünk húst, vagy csak zöldségeket/sajtokat, biztosan találunk majd valami nekünk valót!

Válogassunk a grillételek kormos kollekciójából, és állítsuk össze a tökéletes kerti parti menüjét. Mindegy, hogy a barátok jönnek vagy egy családi ebédre készülünk, minden vendégnek találhatunk egy szaftos húst, illatozó nyársat vagy lenyűgöző zöldséget. Persze a körítésekről sem szabad megfeledkeznünk: a grillételek mellé kiegészítőket is találhatunk az alábbi listában.

  1. 1.

    Pan con Tomate (spanyol olívaolajos grillezett kenyér reszelt paradicsommal)

  2. 2.

    Grillezett cukkini chilis-köményes édesburgonya-pürével

  3. 3.

    Bang bang kukorica

  4. 4.

    Grillezett lazac zöldségekkel

  5. 5.

    Misoval grillezett padlizsán

  6. 6.

    Grillezett sajt zöldségágyon

  7. 7.

    Grillezett káposzta

  8. 8.

    Répahummusz grillgombával

  9. 9.

    Grillezett aranydurbincs, petrezselymes citrommártással

  10. 10.

    Kerti fűszeres grillezett csirkemell fűszervajjal, grill paprikával

  11. 11.

    Csupaszaftos grillszendvics

  12. 12.

    Hummuszos grillszendvics karamellizált lila hagymával

  13. 13.

    Grillezett feta sajt sültcékla-ágyon

  14. 14.

    Grillezett bárányborda vegyes gombával

Még több grillétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...