10 ízes gnocchirecept, amiből nem spóroltuk ki a sajtot

A gnocchi sokak kedvence a klasszikus olasz tészták közül, és ez nem véletlen. Népszerűsége talán annak köszönhető, hogy akárhogy ehetjük, ahogy csak szeretnénk: sülve, főve, jó sok sajttal.

A gnocchi egy borzasztóan egyszerű és sokszínűen elkészíthető étek, amiből a hét bármelyik napján gyors ebéd vagy vacsora válhat. Nem kell sokat várni arra, hogy a puha burgonyagombócok készre főjenek, után pedig már csak a kedvenc szószunk, és természetesen rengeteg sajt kell ahhoz, hogy a gnocchi az asztalra kerülhessen.

  1. 1.

    10 perces spenótos gnocchi

  2. 2.

    Körtés-kéksajtos gnocchi

  3. 3.

    Sütőtökös gnocchi casserole

  4. 4.

    Mediterrán gnocchi

  5. 5.

    Sütőtökgnocchi fodros kellel, dióval és parmezánnal

  6. 6.

    Csicseris gnocchi rusztikus paradicsomszósszal

  7. 7.

    Gnocchi ai funghi, az őszi gombás gnocchi

  8. 8.

    Malloreddus, szárd gnocchi

  9. 9.

    Baconös-póréhagymás gnocchi sajtszószban

  10. 10.

    Kétsajtos paradicsomos gnocchi

Még több gnocchi itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek