12 ízekben gazdag töltött káposzta, ami tejföltől lesz az igazi

Az ízektől kicsattanó töltött káposzta nemcsak karácsonykor, hanem ősztől-tavaszig is nagyszerű választás lehet, akkor ha egy kiadós, laktató ebédre vagy vacsorára vágyunk.

Bár nagyon odavagyunk az igazi, klasszikus töltött káposztáért, ám a vegán, az erdélyi, a lucskos, a szabolcsi és még a svéd változat is közel áll a szívünkhöz. Nem beszélve a paradicsomszósszal bolondított verziókról. Neked melyik töltött káposzta a kedvenced?

  1. 1.

    Szabolcsi töltött káposzta Grétitől

  2. 2.

    Svéd töltött káposzta, a kåldolmar

  3. 3.

    Az eredeti erdélyi töltött káposzta

  4. 4.

    Töltött káposzta

  5. 5.

    Gyors “töltött káposzta” édes paradicsomszósszal

  6. 6.

    Töltött káposzta dagadóból

  7. 7.

    Vegán töltött káposzta besamel mártással

  8. 8.

    Régimódi töltött káposzta

  9. 9.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  10. 10.

    Erdélyi lucskos töltött káposzta

  11. 11.

    Szabolcsi töltött káposzta Dacotától

  12. 12.

    Vegán töltött káposzta

Még több töltött káposzta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...