Top 10 falnivalóan finom fasírt, ami minden húsvétkor sztár

Inkább egy-két fasírtgolyóbis vagy egy finom szelet a rúdból? A fasírt kétségtelenül a húsvét sztárja, készítsünk hát mindkét tábor rajongóinak belőle!

  1. 1.

    Fasírt

  2. 2.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  3. 3.

    Villámgyors zabpelyhes pulykafasírtgolyók

  4. 4.

    Meatloaf, az amerikai egyben sült fasírt

  5. 5.

    Harapnivaló fasírt

  6. 6.

    Sütőben sült olasz fasírt marinara szósszal

  7. 7.

    Fasírtgolyók sokmagvas bundában

  8. 8.

    Skót tojás Dacota konyhájából

  9. 9.

    Pikáns, mustáros húsgolyócskák natúr salátával

  10. 10.

    Véreshurkás skót tojás

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...