12 nagyon sajtos falatka nem csak hétvégére

Pogácsa, rudacska, tallér, kifli, keksz, perec, van itt minden, aminek jól áll a sajt, és pikkpakk bekaphatjuk őket, ha nassolnánk!

  1. 1.

    Négysajtos stangli

  2. 2.

    Sajtos-vajas kifli 2.

  3. 3.

    Sajtos tallér - Gázkeksz 3.

  4. 4.

    Baconös csavart Timitől

  5. 5.

    Juhtúrós-sajtos rúd

  6. 6.

    Túrós–sajtos pogácsa

  7. 7.

    Sajtos roló Katrin konyhájából

  8. 8.

    Libazsíros krumplis kiflik

  9. 9.

    Omlós sajtos perec

  10. 10.

    Mascarponés-sajtos pogácsa Katharosz konyhájából

  11. 11.

    Villámgyors kapros-kéksajtos pogácsa

  12. 12.

    Sajtos pufi

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...