Halat sajnos csak az utolsó percben lehet sütni, a bélszín is utolsó perces, meg a lazacsteak is. Szerencsére azonban a karácsonyi menüben van jó pár étel, amit előre el lehet készíteni, és 24.én csak melegíteni vagy tálalni kell. Ha nem tudod még mit készítesz az ünnepre, akkor is érdemes belekukkantani a listába, hátha ihletet kaptok! A töltött káposztának kifejezetten jót tesz, ha pár nappal korábban elkészítitek, és minden nap átmelegítitek, a soklapos sütik csak összeérnek, és a konfitált finomságok, no meg a jófajta házi alkoholok is bőven bírják pár napig!
-
1.
Töltött káposzta karácsonyra
-
2.
Nagyi házi zserbója
-
3.
Párolt lilakáposzta almával
-
4.
Kacsa konfit
-
5.
Gombával töltött dagadó agyagban sütve
-
6.
Falusi kocsonya füllel és csülökkel
-
7.
Hagymás-ecetes burgonyasaláta
-
8.
Narancsöntet
-
9.
Konfitált libacomb
-
10.
Anyukám mákos és diós bejglije
-
11.
Gravlax
-
12.
Stefánia vagdalt 3.
-
13.
Vadszilva vodka likőr
-
14.
Erdélyi lucskos töltött káposzta