Az év 18+1 kedvenc húsétele

Csirke, sertés vagy marha? Most megmutatjuk, 2015-ben melyik húsételeket szerettétek legjobban!

Megnéztük, 2015-ben melyik húsételeket néztétek meg legtöbben - íme a lista! Úgy tűnik, még mindig a csirke a kedvenc a húsok közül, különösen, ha sajt és tejföl is van hozzá...

  1. 1.

    Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival

  2. 2.

    Rántott hús liszt tojás zsemlemorzsa nélkül

  3. 3.

    Amerikai szaftos tarja

  4. 4.

    Illatos omlós csirkemell

  5. 5.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  6. 6.

    Csirkemell fokhagymás-tejfölös panírban

  7. 7.

    Tepsis sajtos-tejfölös csirkemell

  8. 8.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  9. 9.

    Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

  10. 10.

    Csirkemell őzgerincformában sütve 2.

  11. 11.

    Borsós csirke brassói

  12. 12.

    Fasírtgolyók

  13. 13.

    Töltött paprika

  14. 14.

    Kínai szezámmagos csirke

  15. 15.

    Anyukám vadasa zsemlegombóccal

  16. 16.

    Sült rakott csirkemell

  17. 17.

    Tepsis csirkecomb zöldségekkel

  18. 18.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  19. 19.

    Bakonyi csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek