A nagy bundáskenyér-parti – 7 édes és 7 sós kedvencetek

Bundáskenyérből nincsen olyan, hogy elég, és olyan sem, hogy nem finom. Édesen, sósan, egyszerűen nagyszerű, főleg, ha ezeket a felturbózott változatokat készítitek el.

  1. 1.

    Sütőben sült sajtos bundás kenyér

  2. 2.

    Francia pirítós mazsolával és fahéjjal

  3. 3.

    Klasszikus bundáskenyér

  4. 4.

    Jane Austen bundás kenyere

  5. 5.

    Ajvárral töltött bundáskenyér

  6. 6.

    Édes bundás kenyér

  7. 7.

    BLT-bundás kenyér

  8. 8.

    Illatos french toast

  9. 9.

    Pestoval töltött bundáskenyér

  10. 10.

    Édes vaníliás francia bundás kenyér

  11. 11.

    Spenótos bundás kenyér

  12. 12.

    Lekváros-krémsajtos bundás kenyér

  13. 13.

    Sajtos-tepsis bundás kenyér

  14. 14.

    Karamellás-banános french toast

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...