r
Nosalty Logó

Sajtos-tepsis bundás kenyér

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Sajtos-tepsis bundás kenyér
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 425 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1702 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 209 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    19.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    861.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    221 mg
  • Nátrium
    386 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    105.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    187 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    96 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    138 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    582 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    899 micro
Összesen 425 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    79.2 g

Zsír

  • Összesen
    94.8 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    838 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3445.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    139 mg
  • Kálcium
    685 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    168 mg
  • Foszfor
    884 mg
  • Nátrium
    1545 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    133.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    421.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    747 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    754 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    384 micro
  • Kolin:
    660 mg
  • Retinol - A vitamin:
    552 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2327 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3594 micro
Összesen 1702 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    422.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    190 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    92 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    92 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    285 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    441 micro
Összesen 209 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyeret felszeleteljük. Annyit vágjunk, ami befedi a kiválasztott tepsit.
  2. A tojást felverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tejfölt és a petrezselymet.
  3. Egy magas falú tepsit kivajazunk, a kenyérszeleteket a tojásos keverékbe mártjuk, és szorosan egymás mellé tesszük a kenyérszeleteket. Ha marad tojás, akkor leöntjük vele a kenyérszeleteket.
  4. A reszelt sajttal beborítjuk az egészet, majd 180 fokra előmelegített sütőbe dugjuk 20-25 percre, amíg a teteje szép aranybarna nem lesz.
  5. Hagyjuk egy picit hűlni, majd felszeleteljük, és tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 502
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 49
  • Össznézettség: 62192
  • Feltöltés dátuma: 2017. június 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha nincs kedvünk olajban sütögetni, akkor ez a tökéletes megoldás, ha bundás kenyérre és lusta reggelire vágyunk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...