r
Nosalty Logó

Pestoval töltött bundáskenyér

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Pestoval töltött bundáskenyér
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pestoval töltött bundáskenyér

Összesen 1019 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pestoval töltött bundáskenyér

Összesen 2039 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pestoval töltött bundáskenyér

Összesen 138 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.9 g

Zsír

  • Összesen
    43.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    410 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3566.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    604 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    691 mg
  • Nátrium
    2034 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    335.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    336 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    242 micro
  • Kolin:
    345 mg
  • Retinol - A vitamin:
    270 micro
  • α-karotin
    152 micro
  • β-karotin
    711 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    3860 micro
  • Lut-zea
    759 micro
Összesen 1019 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.9 g

Zsír

  • Összesen
    87.8 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    820 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7132.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    1208 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    1382 mg
  • Nátrium
    4068 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    213 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    670.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    673 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    176 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    485 micro
  • Kolin:
    690 mg
  • Retinol - A vitamin:
    541 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1421 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    1519 micro
Összesen 2039 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    481.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    274 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    521 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Pestoval töltött bundáskenyér

Elkészítés

Pestoval töltött bundáskenyér

  1. A bundáskenyérhez érdemes kissé szikkadtabb fehér típusú kenyeret használni.
  2. Tegyük fel az olajat lassan melegedni egy serpenyőben.
  3. A kenyérből vágjunk vékonyabb szeleteket. A kenyér nagyságához megfelelő edényben verjük fel a tojásokat a tejszínnel és a sóval. A paradicsomból vágjuk ki a vizes belső részét, a húsos részét pedig vágjuk fel apró kockára.
  4. Tegyünk az egyik szelet kenyérre mozzarellát, azt halmozzuk meg paradicsommal, kenjük meg a közepét pestoval, végül tegyük rá a kenyér másik felét.
  5. Nyomkodjuk kissé össze a szendvicseket, majd mártsuk bele a tojásba mindkét felét. Hagyjuk kissé lecsöpögni őket.
  6. 170°C körüli olajban kezdjük el kisütni őket. Az elkészült bundáskenyereket szedjük ki, és csepegtessük le egyből papírtörlőn.
  7. Jó étvágyat!
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1433
  • Feltöltés dátuma: 2021. október 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egyik legegyszerűbb és egyben legnagyobb "soulfood"-unk, a szívmelengető bundáskenyér. A töltött verzióival meg egyenesen egy következő szintre emeli az ember lelkét. Pesto, paradicsom concassé és mozzarella párosításával.

Hozzávalók

Pestoval töltött bundáskenyér

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...