9 mennyei meggyes és cseresznyés rétes
Nem tudunk betelni a nyár ízeivel, és bár az előrejelzések szerint idén nem lesz sok meggy és cseresznye, ezek a sütemények befőttből is mennyeiek lesznek!
Nem tudunk betelni a nyár ízeivel, és bár az előrejelzések szerint idén nem lesz sok meggy és cseresznye, ezek a sütemények befőttből is mennyeiek lesznek!
Tiktokon nagyon elterjedt ez a recept, ahol két hozzávalóból egy finom, egyszerű és még csak nem is egészségtelen nasit készítenek. Korábban erre a ropogós parmezánrétegre fektettek ...
Egy mindenmentesen étkező barátnőmtől kaptam a receptet, és azóta már sokféle fűszerezéssel próbáltam ki. Nekem ez a kedvencem, de kipróbálhatod akármilyen fűszersó használatával ...
Egy igazán tavaszi csavarral frissítjük fel ezt a húsvéti klasszikust: a zsenge retekcsomók mindkét részét, a zöldséget és a leveleket is felhasználhatjuk a kedvenc tojásos nokedlink ...
Habár a csalánról a legtöbbünknek kellemetlen emlékei vannak, és a kertben sem megtűrt növény, azért jó tisztában lenni azzal, hogy nemcsak az egészségünkre van jó hatással (például csalántea vagy akár ételek formájában), hanem a kertünkben is hasznos növényként funkcionálhat.
NosaltyHa szeretnél a diétád alatt is rendszeresen rizst fogyasztani, akkor mutatjuk, hogyan készítsd el!
NosaltyZöld, fokhagymaillatú, zsenge, és csak pár hónapig terem az erdőkben, kora tavasszal. Mi az? Medvehagyma! A hétvégén főzzünk és süssünk vele!
NosaltyA levesünkbe tej nem kerül, a főételünkbe hús, a sütinkbe pedig liszt, de nagyon finom lesz minden, higgyetek nekünk!
Nem, nem a sütési metódussal van feltétlen a gond, hanem már a húselőkészítéssel. Felejtsd el a nyers csirkemell apró csíkokra vágását, ha félsz, hogy kiszárad a hús, hagyd nagyobb darabban!
A Lidl eléggé egyértelművé teszi, melyek az érintett, aktuálisan olcsóbban elérhető, árréssapkás termékek.
Túróval töltött palacsinták, vaníliás öntettel meglocsolva, és sütőben jól összesütve.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!