9 fenséges fogás libamellel – a levestől a főételig

Közeleg a Márton-nap, ezzel együtt a libalakomák ideje is. Ezúttal a libamell lesz főszerepben, mint alapanyagunk, készítsetek belőle levest, salátát vagy ropogós főételt!

  1. 1.

    Libaleves libamájas szalvétagombóccal

  2. 2.

    Serpenyős rozmaringos libamell, őszies párolt káposztával, ropogós krumpligombóccal

  3. 3.

    Libamell sajtos krumplipürével, narancsos-mézes sárgarépával

  4. 4.

    Libás hamis rizottó

  5. 5.

    Sült libamell

  6. 6.

    Rozmaringos libamell-rizottó

  7. 7.

    Az ősz színe-java saláta

  8. 8.

    Rozé libamell céklavariációkkal és parmezánchipsszel

  9. 9.

    Fűszeres libapecsenye zúzamártással

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek