9 fenséges fogás libamellel – a levestől a főételig

Közeleg a Márton-nap, ezzel együtt a libalakomák ideje is. Ezúttal a libamell lesz főszerepben, mint alapanyagunk, készítsetek belőle levest, salátát vagy ropogós főételt!

  1. 1.

    Libaleves libamájas szalvétagombóccal

  2. 2.

    Serpenyős rozmaringos libamell, őszies párolt káposztával, ropogós krumpligombóccal

  3. 3.

    Libamell sajtos krumplipürével, narancsos-mézes sárgarépával

  4. 4.

    Libás hamis rizottó

  5. 5.

    Sült libamell

  6. 6.

    Rozmaringos libamell-rizottó

  7. 7.

    Az ősz színe-java saláta

  8. 8.

    Rozé libamell céklavariációkkal és parmezánchipsszel

  9. 9.

    Fűszeres libapecsenye zúzamártással

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Székely tészta

A receptet az anyósomtól kaptam. Megkérdezésemre csak annyit tudott mondani, hogy kb. 30 évvel ezelőtt kapta egy barátnőjétől. Az ő édesapja volt talán székely ember.

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!