23 édesen hűsítő házi álomfagyi

Ebben a tikkasztó nyári hőségben enni is alig van kedvünk, de azért valljuk be, pár gombóc frissítően édes fagyi azért bármikor könnyen lecsúszik.

Ha otthon készíted, tényleg nincs megállás!

  1. 1.

    Citromfagyi fagylaltgép nélkül

  2. 2.

    Bogyós gyümölcsfagylalt

  3. 3.

    Joghurtos meggyfagylalt

  4. 4.

    Málna fagylalt

  5. 5.

    Banánfagylalt

  6. 6.

    Bounty fagyi

  7. 7.

    Vaníliafagylalt

  8. 8.

    Narancsos étcsoki fagyi

  9. 9.

    Dinnyefagylalt

  10. 10.

    Amerikai csokoládéfagyi

  11. 11.

    Mályvacukros fagyi

  12. 12.

    Sárgabarack fagylalt

  13. 13.

    Leche merengada fagyi

  14. 14.

    Tejfölfagyi kétféle feltéttel

  15. 15.

    Madártejes vaníliafagyi

  16. 16.

    Tejberizs fagyi baracklekvárral

  17. 17.

    Oreo kekszes fagyi

  18. 18.

    Bazsalikom-lime túrófagylalt

  19. 19.

    Velencei álom

  20. 20.

    Vajkaramellás fagyi

  21. 21.

    Fahéj fagyi

  22. 22.

    Kekszes fagyi

  23. 23.

    Nutellás fagyi Flóra konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...