Sárgabarack fagylalt
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
- 3% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
63g görög joghurt64 kcal
-
50g növényi tejszín126 kcal
-
154g sárgabarack69 kcal
-
13g méz38 kcal
-
0g fahéj0 kcal
Összesen
297
kcal
- 3% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
250g görög joghurt258 kcal
-
200g növényi tejszín502 kcal
-
616g sárgabarack275 kcal
-
50g méz152 kcal
-
0g fahéj0 kcal
Összesen
1187
kcal
- 3% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
22.4g görög joghurt23 kcal
-
17.9g növényi tejszín45 kcal
-
55.2g sárgabarack25 kcal
-
4.5g méz14 kcal
-
0g fahéj0 kcal
Összesen
107
kcal
- 3% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 17.1 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 100.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 19 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 33 mg
-
Nátrium 32 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 33.4 g
-
Cukor 25 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 125.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 137 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 27 micro
-
β-karotin 1567 micro
-
β-crypt 149 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 127 micro
Összesen
297
kcal
- 3% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.2 g
Zsír
-
Összesen 68.2 g
-
Telített zsírsav 44 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 402.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 77 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 58 mg
-
Foszfor 134 mg
-
Nátrium 128 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 133.4 g
-
Cukor 102 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 503.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 550 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 58 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 53 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 109 micro
-
β-karotin 6267 micro
-
β-crypt 596 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 510 micro
Összesen
1187
kcal
- 3% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.2 g
Zsír
-
Összesen 6.1 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 36.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 12 mg
-
Nátrium 11 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 49 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 10 micro
-
β-karotin 562 micro
-
β-crypt 53 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 46 micro
Összesen
107
kcal
Hozzávalók
-
250 g görög joghurt
-
200 ml növényi tejszín
-
8 db sárgabarack
-
2 ek méz
-
1 kk fahéj
Elkészítés
- A barackokat megtisztítjuk. A héját lehúzzuk, a magokat eltávolítjuk. Pépesítjük a gyümölcshúst.
- A joghurtot elkeverjük a mézzel, fahéjjal és a gyümölccsel. Hozzáforgatjuk a felvert tejszínt.
- A masszát fagyigépbe kanalazzuk, és kb. 15 percet kevertetjük a géppel.Majd néhány órára fagyasztószekrénybe tesszük a fagylaltot.
- Friss sárgabarackkal kínáljuk.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 345
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 41960
- Feltöltés dátuma: 2012. július 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Sárgabarack-imádó vagyok, finoman szólva. Így nem volt kérdés, hogy kedvenc gyümölcsömből készítsem el életem első igazi, házi fagylaltját.