14 pénztárcabarát szaftos husi sok-sok tejföllel

Dobd fel a húsételed tejföllel, mi baj lehet? SEMMI! Omlós, puha, krémes végeredményt kapsz majd - teheted a húsra, pácolhatod, rakhatod a szaftba, de a készétel tetejére is!

  1. 1.

    Mustáros-gombás tarja Mártitól

  2. 2.

    Salisbury steak gombamártással

  3. 3.

    Mustáros-tejfölös karajszeletkék

  4. 4.

    Csirkemelles rakott karfiol őzgerincben

  5. 5.

    Ananásszal rakott csirkehús

  6. 6.

    Babos sertéstokány

  7. 7.

    Tárkonyos fasírt gombamártásban

  8. 8.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  9. 9.

    Bakonyi sertésszelet Vicikó konyhájából

  10. 10.

    Vadas-csirke zsemlegombóccal

  11. 11.

    Esterházy-rostélyos

  12. 12.

    Békebeli mustáros szelet

  13. 13.

    Gombás-tejfölös csirke bakonyiasan

  14. 14.

    Csirkemell tejfölös-currys szószban

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...