13 puhára sült húsétel SERTÉSKARAJJAL

A csirkemell és -comb most szabin van, elő az ízes, puhára sült/főtt karajjal, finom lesz, ígérjük!

  1. 1.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  2. 2.

    Sült karaj francia cseresznyemártással

  3. 3.

    Baconbe göngyölt karaj

  4. 4.

    Sajtos-barackos sertéskaraj

  5. 5.

    Gombás-tejszínes karaj

  6. 6.

    Kolbásszal töltött karaj

  7. 7.

    Sarkadi pecsenye

  8. 8.

    Serpenyőben sült karaj és a tökéletes burgonyapüré

  9. 9.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  10. 10.

    Szaftos pecsenye szalonnával

  11. 11.

    Snidlinges mátrai borzaska

  12. 12.

    Csontos sertéskaraj balzsamos-narancsos glazúrral

  13. 13.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...