13 hagyományos csalamádé rántott szelet mellé

Nincsen rántott hús csalamádé nélkül. És azt sem kell ragozni, a házi készítésű sokkal finomabb. Egyszer kell nekidurálni magad, és legyárthatsz több hónapra elegendő adagot!

  1. 1.

    Muratura - vegyes savanyúság sós vízben

  2. 2.

    Székely csalamádé

  3. 3.

    Csalamádé

  4. 4.

    Káposztás csalamádé télire (Csalamádé 3.)

  5. 5.

    Csalamádé (amit nem lehet elrontani)

  6. 6.

    Csalamádé télire egyszerűen

  7. 7.

    Csalamádé Gy.Zsuzsi konyhájából

  8. 8.

    Csalamádé uborka nélkül Esztertől

  9. 9.

    Csalamádé

  10. 10.

    Csalamádé tartósító nélkül télire

  11. 11.

    24 órás savanyúság

  12. 12.

    Fűszeres csalamádé

  13. 13.

    Gyors csalamádé

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...