r
Nosalty Logó

Zsidócseresznyés üvegtészta csirkével

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
CulinaRita
Zsidócseresznyés üvegtészta csirkével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 744 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2230 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 110 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1062.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    434 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    447.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    246 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    897 micro
  • β-karotin
    2307 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1716 micro
  • Lut-zea
    485 micro
Összesen 744 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89 g

Zsír

  • Összesen
    45.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    308 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3187.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    209 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    1302 mg
  • Nátrium
    1347 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    351.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1343.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    737 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    235 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    2690 micro
  • β-karotin
    6921 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5147 micro
  • Lut-zea
    1456 micro
Összesen 2230 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    133 micro
  • β-karotin
    342 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    255 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst gondosan megmossuk, papírtörlővel megszárítjuk, sózzuk és borsozzuk.
  2. Minden oldalát egy serpenyőben, kevés forró olajon megpirítjuk, majd hozzáadunk 4 felnégyelt physalist, a paradicsomot, a lilahagymát, a zöld olívabogyót és a sárgarépát.
  3. Felöntjük vízzel, ami éppen a húsig ér csak, és fedő alatt 20 percig főzzük, ügyelve arra, hogy az étel ne tapadjon a serpenyő falához. Aztán tovább főzzük fedő nélkül, amíg a víz elpárolog, és szép szaftossá válik a ragu.
  4. A sütőt 180 fokon előmelegítjük, és a rizstésztához 4 dl vizet forralunk egy edényben. Forrás után belehelyezzük a tésztát, és fedő alatt, a láng elzárásával 10 perc alatt el is készül.
  5. Közben tepsire helyezve, 180 fokon előmelegített sütőben, 15-20 percig tovább sütjük a húst. Szálirányban nagyobb darabokra szétfejtjük a combokat, a rizstésztáról leszűrjük a vizet, és az egészet óvatosan összekeverjük.
  6. 2 physalist vágunk rá, mert nyersen is isteni finom, nem beszélve a gyönyörű színeredményről!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 6
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 490
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zsidócseresznyés üvegtészta csirkével
CulinaRita 49 recept

Érzem az évszakok szépségét, a bennük lévő energiákat, amikkel mi magunk is változunk. Ha hagyjuk! A kedvencem az ősz! Míg nyáron az egyszerre sok fajta, csipegetős, könnyű ételeket szeretem, addig ősszel az egytálételeket. Ez nem változik tavasszal, amikor olyan nyugtató pizsamában a jó meleg szobában olvasás vagy zenehallgatás közben eszegetni!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...