r
Nosalty Logó

Zöldségekkel sült máj

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Angie-30
Zöldségekkel sült máj
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

471
Kalória
58.1g
Fehérje
37.3g
Szénhidrátok
9.8g
Zsír
529.6g
Víz
752.5g
Koleszterin
5.4g
Rost
5.5g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 471 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1888 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 70 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    753 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1452.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    60 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    843 mg
  • Nátrium
    234 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    529.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16332 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    65 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    349 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    599 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16255 micro
  • α-karotin
    146 micro
  • β-karotin
    843 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    3474 micro
  • Lut-zea
    335 micro
Összesen 471 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    232.6 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    3010 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5808.3 g
  • Cink
    61 mg
  • Szelén
    530 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    240 mg
  • Magnézium
    400 mg
  • Foszfor
    3371 mg
  • Nátrium
    934 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    149.1 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

Víz

  • Összesen
    2118.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65327 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    260 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1397 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    30 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    165 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2396 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65020 micro
  • α-karotin
    585 micro
  • β-karotin
    3373 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    13894 micro
  • Lut-zea
    1341 micro
Összesen 1888 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    1.4 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    212.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    77.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2393 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2382 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    124 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    509 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 70 kcal

Elkészítés

  1. A krumplit karikára vágjuk, és a paradicsomot, a paprikát nagyobb kockára.
  2. Egy olajjal kikent tepsibe rakjuk a krumplit, sózzuk, rá a paprikát, majd a májat egybe vagy szeletekbe és a paradicsomot.
  3. Lefedjük, és 200 fokon 1 órát sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Sütés hőfoka: 200 °C

Úgy emlékszem ez egy saját recept, mi sokszor készítünk ilyet, olykor teszünk hozzá más zöldségeket is.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Csirkés vadasmártás

A vadasmártás szelídebb, csirkés változata épp oly finom, mint a marhából vagy vadhúsból készült verziója. Pirított szalvétagombóccal tálalva egyik nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Pikáns vadasmártás szarvassal

A vadas a magyarok nagy kedvence, és rengeteg verziója létezik: ki pikánsan, ki édesebben, ki habarással, ki anélkül készíti. Egy viszont biztos, hogy eszméletlen finom, laktató, és a ...

Lurpak

Piri-piri csirke

A piri-piri (vagy peri-peri) csirke egy népszerű, csípős, fűszeres csirkeétel, amely portugál gyarmati hatásokra alakult ki Afrikában. Az étel alapja a piri-piri paprika (afrikai ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

Heti Horoszkóp: Tudd meg, melyik majonézes saláta lesz idén a...

Elképesztően szeretjük a majonézes salátákat, és ezzel nincs is gond, ha nem heti rendszerességgel fogyasztjuk őket: zsírosak, kalóriadúsak, szóval az év többi napján inkább a ress, friss, rostdús (zöld)salátákra voksolunk, de ünnepnapokon belefér. Lássuk, csillagjegyed alapján melyik majonézes delikvens lesz a te húsvéti sonkád párja!

Top Receptek

Duhaj-szelet (Benedek-szelet)

Ha már egyszer van Kati- és Lajcsi-szelet, gondoltam, én is bedobom a nevem a kalapba, pontosabban a rólam elnevezett süteményt. Alternatív neve azért lett duhaj, mert kakaós piskótájában ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!