r
Nosalty Logó

Zellerrel sült halfilé

0,0

0 ÉRTÉKELÉS2 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Harmathy Ildikó
Zellerrel sült halfilé
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

617
Kalória
24.1g
Fehérje
29.9g
Szénhidrátok
45.7g
Zsír
326.7g
Víz
45g
Koleszterin
5.3g
Rost
7.5g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 617 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1233 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 108 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    24.1 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    771.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    323 mg
  • Nátrium
    165 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    326.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    434 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    1587 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1383 micro
Összesen 617 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    48.3 g

Zsír

  • Összesen
    91.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1542.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    646 mg
  • Nátrium
    330 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

Víz

  • Összesen
    653.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    275 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    133 mg
  • D vitamin:
    223 micro
  • K vitamin:
    867 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    3175 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2766 micro
Összesen 1233 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    134.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    57 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    277 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    449 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 108 kcal

Elkészítés

  1. Az olajat tűzálló tálba öntjük, ráfektetjük a halszeleteket.
  2. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és rákarikázzuk a paradicsomot.
  3. Majd a vékony szeletekre vágott zellerrel és végül a vékony szeletekre vágott krumplival borítjuk.
  4. A tejbe keverjük a sót, a borsot, a rozmaringot és ráöntjük a lefedett halra.
  5. Először fedővel vagy alufólival takarva pároljuk.
  6. A fedőt levéve, rászórjuk a petrezselymet és pirosra sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 30 perc

Surci lányom találta a receptet valahol az interneten. Így böjtidőben ugye halat eszünk üptre-főre, kell a jó recept. Hát ez eléggé fincsi!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!