r
Nosalty Logó

Vörösboros sertéshúsos ragu

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Maria.
Vörösboros sertéshúsos ragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1053 kcal
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 4208 kcal
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 189 kcal
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.5 g

Zsír

  • Összesen
    36.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1525.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    164 mg
  • Foszfor
    852 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    335.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    256 micro
  • Kolin:
    242 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    36 micro
  • β-karotin
    1127 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    35955 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 1053 kcal
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    277.8 g

Zsír

  • Összesen
    146.8 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    630 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6103.6 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    478 mg
  • Kálcium
    429 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    656 mg
  • Foszfor
    3409 mg
  • Nátrium
    1061 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    407.9 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    1342.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    430 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    117 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    101 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1026 micro
  • Kolin:
    967 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    145 micro
  • β-karotin
    4508 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    143820 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 4208 kcal
  • 13% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    273.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    202 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6455 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 189 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Serpenyőben kevés olajon dinszteljük meg a felaprított hagymát, majd adjuk hozzá a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg. Öntsük hozzá a bort, adjuk hozzá a többi fűszert, és forraljuk fel.
  2. Nagyjából 10 percig főzzük így együtt. Ezután adjuk hozzá a sűrített paradicsomot. Ha szükséges, kevés cukorral édesítjük.
  3. A tésztát kifőzzük, és tálalhatjuk is.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 3594
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 20.

Ajánló

Hidegen kenyérre kenve is nagyon finom (már ha marad).

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már régóta el akartam készíteni, de valahogy nem került rá sor. Most a hétvégén elkészítettem, és nagyon ízlett mindenkinek!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...