r
Nosalty Logó

Vörösboros krumplileves sertéshússal

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Vörösboros krumplileves sertéshússal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 434 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1737 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 64 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    25.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1949.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    343 mg
  • Nátrium
    1399 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    357.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    329 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    1238 micro
  • β-karotin
    3299 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 434 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    101.6 g

Zsír

  • Összesen
    79.8 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    310 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7799.6 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    284 mg
  • Foszfor
    1373 mg
  • Nátrium
    5596 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    114 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1431.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1316 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    155 mg
  • D vitamin:
    150 micro
  • K vitamin:
    147 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    472 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    13197 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10981 micro
  • Lut-zea
    1088 micro
Összesen 1737 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    291.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    185 micro
  • β-karotin
    494 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    411 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 64 kcal

Elkészítés

  1. A húst vágjuk kockákra.
  2. A forró olajon pároljuk a húst kb. 15 percig.
  3. Adjuk a húshoz a kakukkfüvet, rozmaringot és a zúzott fokhagymát, szórjuk meg sóval, borssal.
  4. Öntsük fel a paradicsommal és a vörösborral, majd lefedve főzzük kb. 60 percig. Néha keverjük meg.
  5. Vágjuk a hagymát, sárgarépát és a burgonyát kis kockákra. Adjuk a húshoz, öntsük fel a zöldséglevessel, adjuk hozzá a babérlevelet, és főzzük további 45 percig.
  6. Ízesítsük a levest sóval, borssal, végül szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 86
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2974
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A húsnak a felét helyettesíthetjük bárányhússal.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...