r
Nosalty Logó

Vajon párolt sajtos brokkoli

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Nicky&Ati
Vajon párolt sajtos brokkoli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
wok
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 328 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 657 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 90 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.3 g

Zsír

  • Összesen
    26 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1066.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    402 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    284 mg
  • Nátrium
    321 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    136 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    157 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    250 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    587 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2140 micro
Összesen 328 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.6 g

Zsír

  • Összesen
    52 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2132.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    803 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    568 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    422.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    601 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    272 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    314 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    211 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    501 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1174 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4279 micro
Összesen 657 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    292.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    161 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    588 micro
Összesen 90 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A brokkolit pici darabokra szedjük, lesózzuk.
  2. Olvasztott vajba vagy margarinba picit megpirítjuk, majd a vízben puhára pároljuk.
  3. Reszelt sajttal tálaljuk.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 22138
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vajon párolt sajtos brokkoli
Nicky&Ati 3 recept

Munkatársam ajánlásával próbáltuk ki mi is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...