r
Nosalty Logó

Túróban sült baracktorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Túróban sült baracktorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 8% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A tetejére

A túrókrémhez

A kenéshez

Összesen 484 kcal
  • 8% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A tetejére

A túrókrémhez

A kenéshez

Összesen 5797 kcal
  • 8% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A tetejére

A túrókrémhez

A kenéshez

Összesen 222 kcal
  • 8% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    23 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    751.6 g
  • Cink
    163 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    126 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    235 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.5 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    115.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    177 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    166 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 484 kcal
  • 8% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    199.1 g

Zsír

  • Összesen
    275.9 g
  • Telített zsírsav
    160 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1453 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9019.2 g
  • Cink
    1956 mg
  • Szelén
    201 mg
  • Kálcium
    1208 mg
  • Vas
    1510 mg
  • Magnézium
    208 mg
  • Foszfor
    2814 mg
  • Nátrium
    984 mg
  • Réz
    76 mg
  • Mangán
    62 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    629.4 g
  • Cukor
    354 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1390.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2120 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    202 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    188 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    902 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    233 micro
  • Kolin:
    846 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1994 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1330 micro
  • β-crypt
    413 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1771 micro
Összesen 5797 kcal
  • 8% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    346.9 g
  • Cink
    75 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    58 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    35 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 222 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

A túrókrémhez

A kenéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a sütőport és a sót a liszttel összekeverjük.
  2. Ezután a cukorral, a puha vajjal és a tojással összedolgozzuk. A tortaformát kivajazzuk, belisztezzük, a tésztát belenyomjuk.
  3. A barackokat cikkekre vágjuk, és a tésztára fektetjük.
  4. A túrót áttörjük, ezután liszttel, a pudingporral, a cukorral, a tojással, a tojásfehérjével és a puha vajjal krémesre keverjük, majd a citromhéjjal ízesítjük. A túrókrémet a barackra simítjuk.
  5. A tojássárgáját a tejjel összekeverjük, és a torta tetejét lekenjük vele.
  6. Előmelegített sütőben, közepesnél kisebb lángon megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Tepsi mérete: 25
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5661
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A férjem születésnapja volt, és nem nagyon szereti a nagyon édes, krémes tortákat. Egyik este előszedtem a régi receptújságaimat, és ezt találtam. Sikere volt!

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

A túrókrémhez

A kenéshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...