Tonhalas "rizottó" hajdinából
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Művészlélek
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
30g hajdina103 kcal
-
65g tonhalkonzerv129 kcal
-
41 kcal
-
60g víz0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
273
kcal
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
30g hajdina103 kcal
-
65g tonhalkonzerv129 kcal
-
41 kcal
-
60g víz0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
273
kcal
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
14.6g hajdina50 kcal
-
31.7g tonhalkonzerv63 kcal
-
20 kcal
-
29.3g víz0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
133
kcal
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
D vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.9 g
Zsír
-
Összesen 6.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 12 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 740.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 52 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 90 mg
-
Foszfor 306 mg
-
Nátrium 273 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 26 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 101.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 175 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
273
kcal
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
D vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.9 g
Zsír
-
Összesen 6.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 12 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 740.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 52 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 90 mg
-
Foszfor 306 mg
-
Nátrium 273 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 26 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 101.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 175 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
273
kcal
- 16% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
D vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.2 g
Zsír
-
Összesen 3.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 6 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 361.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 44 mg
-
Foszfor 149 mg
-
Nátrium 133 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 49.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 85 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
133
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A hajdinát ajánlatos már előző nap vízbe áztatni. Vagy legalábbis az étel elkészítése előtt pár órával vízbe dobni.
- A hajdinát sós vízben megfőzzük, majd amint elkészül, hozzáadjuk a halat és a zöldséget is.
- Receptkönyvben: 87
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 4842
- Feltöltés dátuma: 2018. június 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Művészlélek
10 recept
Diéta idején sem kell lemondani a jó dolgokról. Egy kis kreativitással pár perc alatt össze lehet dobni bármilyen újragondolt ételt. Aki esetleg arra vetemedne, hogy kipróbálja ezt a kis hajdinás huncutságot, annak nagyon jó étvágyat kívánok hozzá! :)